söndag 21 mars 2010

Maskerad

Igår var det tjejmiddag med tha gang hos mig, denna gången maskerad med tema: Johnny Depp. En man som vi alla beundrar. Jag gillar konstiga saker, och han är jättekonstig! Och flera av hans karaktärer som han spelat. Så med under kvällen fanns en hattmakare, en chokladkaka med guldbiljett i samt en man som fått ögonen utplockade.

Vi åt basilikarisotto, grillad kycklingfilé, örtsky och balsamicocreme till huvudrätt. Till efterrätt bjöd jag på chokladfondant, vaniljglass och hallon. Det var en alldeles perfekt kväll, med finfina vänner!

Okej, det kanske var lite udda att ha maskerad med bara 3 pers, men jag gillar ju konstiga saker, sa ja ju! :)

2 kommentarer:

  1. TUR att du inte skadade din fot allvarligare!!! Vi ska ju traska traska traska SNART!!! :) Ska bli sa kul att se dig raring!! Vilka fina bilder fran er maskerad!! Ni e coola! O maten lat helt underbar!! Mmmm... Hors snart, kramar Anneli

    SvaraRadera
  2. Anneli, maten var helt underbar!!! Det var som att äta på restaurang! Du skulle varit med! Tack så mycket för en helt fantastisk kväll Emsan, haha på korten av döma verkade du lite blek.. Trött kanske.. Kanske därför du somnade under filmtajen, eh nej just det du brukar ju somna! Hehe.. Fast du var ju uppe med tuppen också till skillnad från en annan sömntutis.. :) En helt magisk kväll allafall! :) Ses snart, mys.. Massa kramar Tesan.

    SvaraRadera